top of page
  • dekeurigekat

Kattentrimmen: Liever aan huis of in de salon?

Met de komst van mijn prachtige hydraulische trimtafel vond ik het tijd voor een nieuwe blog! Zoals u kunt lezen op, mijn site, heeft het trimmen in de salon mijn voorkeur. Gelukkig heb ik ook de optie om aan huis te komen (mits de omstandigheden in huis geschikt zijn). Maar, zijn er nu voor- en nadelen te benoemen ten opzichte van thuis trimmen vs. in de salon? Ik zet ze hieronder voor u op een rij. Trimmen in de salon

Voordelen - katten die thuis niet te benaderen zijn, laten zich in de salon vaak beter trimmen. Ze zijn dan net wat meer onder de indruk en vertonen minder angst of agressie; - in de salon is het rustig en er zijn geen vreemde geuren te bekennen. Dit betekent minder stress; - u hoeft zelf niet op te ruimen ;). Nadelen - de kat moet in het reismandje en vervolgens in de auto. Dit levert stress op. Toch zijn er tips om de reis meer aangenaam te maken. Vraag mij gerust om advies; - de salon is misschien moeilijker te bereiken als u geen vervoer hebt.

Trimmen aan huis Voordelen

- de kat hoeft niet in het reismandje en in de auto: Yes, geen stress; - u hoeft de deur niet uit; - ondanks u niet mobiel bent kan uw kat toch getrimd worden. Nadelen - de veilige haven is opeens verdwenen, waardoor de kat zich thuis niet meer prettig voelt; - de kat rent weg; - de kat is agressief en niet te benaderen; - u moet zelf opruimen. Zoals u kunt lezen zijn er altijd voor- en nadelen te benoemen, maar zeker ook oplossingen. Mijn trimsalon bevindt zich in Sittard en is, met wat aanpassingen, rolstoeltoegankelijk. In goed overleg kom ik aan huis. Ik kijk altijd naar het belang van de kat en denk met u mee, dus aarzel niet om mij te bellen! De Keurige Kat De Kat- en vachtvriendelijke trimsalon in Limburg (Anno 2022)

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page