top of page
20221019_101806.jpg
Wie is Marissa?

Vroeger (ik ben geboren in 1990) wilde ik niets liever dan dierenarts worden. Thuis hadden we honden, konijnen en hamsters. Als klein meisje hielp ik zelfs insecten ‘uit de brand’. Ik koos uiteindelijk voor een carrière in de hulpverlening. Werk waarbinnen mijn empathische, intuïtieve en doortastende kant goed van pas komt.
De liefde voor dieren is uiteraard gebleven. Ik kijk vanuit een holistische visie naar mens en dier. Ik straal wanneer ik de ander bewust mag maken, vooruit kan helpen en zie opbloeien.

Sinds 2016 mag ik mij de gelukkige eigenaar van Vinny (Europese korthaar) noemen. Mijn maatje waarmee ik een sterke band voel. Voor hem wil ik op alle vlakken goed zorgen. Eet hij nog goed? Voelt hij zich gestrest? Is hij gezond? Hoe ziet zijn vacht eruit? Wat kan ik doen zodat hij zich prettig voelt? In ontwikkeling blijven vind ik belangrijk. Ik verbreed graag mijn kennis (zie ook mijn CV) om zo goed mogelijk voor mijn kat te zorgen en deel deze met iedereen die interesse heeft.

In 2022 ben ik gestart als kat-en vachtvriendelijk trimster. Een beroep waarin mijn interesses in gedrag en fysiek welzijn samenkomen. Een cursus in de 'Feline Medicine' volgde, waardoor ik de gezondheid van de kat nog beter kan checken. Sinds mei 2023 is De Keurige Kat ook lid van het kattentrimkeurmerk.nl en zijn wij te vinden op kattentrimsters.nl

Heeft uw kat last van klitten en vervilting?
Wast hij zich niet meer (een kat is immers keurig op zichzelf)?
Lukt het u niet om de vacht zelfstandig te onderhouden? Bent u op zoek naar iemand die een handje kan helpen of u de ultieme tip kan geven?

Neem dan vandaag nog contact op!

  • Whatsapp
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page